Spijkerbroek maten

Zijn spijkerbroek maten altijd hetzelfde?

Nee, niet alle spijkerbroek maten zijn hetzelfde. Dit kan per merk en model verschillen. Erg lastig als je een spijkerbroek online koopt en deze dus niet eerst kunt passen. Je kan natuurlijk een spijkerbroek in verschillende maten bestellen en kijken welke er past. Maar in dit geval moet je ook altijd de spijkerbroeken die niet passen weer retourneren, wat weer veel tijd en geld kost.

MySize app

Met MySize app heb je geen last meer van dit probleem. Je kan namelijk eenmalig je maten opmeten, en opslaan in de MySize app. Wanneer je dan een spijkerbroek online koopt, koppel je de gegevens van MySize app aan de maattabel van de webshop. Zo heb je je spijkerbroek maten altijd goed!

Fysieke winkels

MySize app biedt niet alleen hulp bij online winkelen. Ook wanneer je in een fysieke winkel een spijkerbroek wilt aanschaffen, is MySize app handig in gebruik. Je hoeft namelijk niet meer een spijkerbroek in 5 verschillende maten te passen. Het enige wat je hoeft te doen is even kijken naar de juiste maat in MySize app, en de spijkerbroek in deze maat pakken.

Voorbeeld nodig?

Wil je nog meer weten over hoe je het beste je spijkerbroek maten kan meten? Het voorbeeld voor vrouwen vind je hier, en voor mannen klik je hier.

Lees hier meer over de app

appstore1

Stap 1

Download de App GRATIS in de Appstore

registreren

Stap 2

Maak je profiel aan en upload een foto van jezelf

maten

Stap 3

Meet je omvang- en lengte maten op in centimeters, en voer ze per onderdeel in.