Maattabel kleding

Hoe kan ik het beste de juiste maattabel voor kleding vinden?

Kleding kopen is een favoriete bezigheid voor een groot deel van de Nederlandse bevolking. Kleding passen in hele kleine pashokjes is dit echter niet.

Verkeerde maat

Iedereen kent de situatie wel, je bent even alleen aan het winkelen en ziet een leuke broek. Je denkt de juiste maat te hebben gepakt, en past de broek toch nog even voor de zekerheid. Chips, verkeerde maat, de broek is veels te klein. Je hebt geen zin om je eigen broek weer aan te trekken, de leuke broek in een andere maat te zoeken en weer opnieuw te passen. Dus kom je alsnog met lege handen de winkel uit gelopen.

MySize app

Wanneer je MySize app gebruikt, kom je niet meer voor deze vervelende situatie te staan. Het enige wat je hoeft te doen is MySize app downloaden, vervolgens installeer je de app op je mobiel. Als je dit hebt gedaan is de app klaar voor gebruik en kan je beginnen met het opmeten en invoeren van al je maten.

Maattabel kleding

Heb je al je maten ingevoerd die je nodig hebt? Dan linkt MySize app jouw ingevoerde maten aan de maattabel van de winkel waar jij je kleding gaat kopen. Het linken van je maten aan een maattabel werkt zowel bij online winkels als bij fysieke winkels. Zo koop je dus nooit meer de verkeerde maat!

 

Lees hier meer over de app

appstore1

Stap 1

Download de App GRATIS in de Appstore

registreren

Stap 2

Maak je profiel aan en upload een foto van jezelf

maten

Stap 3

Meet je omvang- en lengte maten op in centimeters, en voer ze per onderdeel in.