Maattabel kleding heren

Hoe kan ik het beste de juiste maattabel kleding voor heren vinden?

Voor de meeste mannen is winkelen geen hobby. Urenlang slenteren door de winkelstraten, en telkens weer nieuwe kleding moeten passen. Toch willen de meeste mannen er wel graag leuk bij lopen. MySize app heeft hiervoor de ultieme oplossing zodat je niet meer urenlang hoeft te winkelen, maar er toch goed bij loopt.

MySize app

Met MySize app heb je namelijk niet meer het probleem dat je de juiste maat niet weet. Het enige wat je hoeft te doen is MySize app downloaden, vervolgens installeer je de app op je mobiel. Wanneer je dit hebt gedaan kan je beginnen met het meten van al je maten.

Maattabel kleding heren

Door MySize app te installeren en al je maten in te voeren heb je voortaan altijd de juiste maten bij de hand. Wanneer je in een winkel staat en je ziet een leuke broek, koppel je de gegevens uit MySize app zo aan de maattabel kleding heren van de desbetreffende winkel. Nu hoef je nog maar één broek te passen om te kijken of hij ook echt leuk staat, de juiste maat heb je namelijk al.

Hulp nodig?

Heb je geen idee wat je allemaal moet opmeten, en hoe je dit moet doen? Op deze pagina staat een voorbeeld met daarin alles wat je moet weten over het opmeten van het lichaam voor heren.

 

Lees hier meer over de app

appstore1

Stap 1

Download de App GRATIS in de Appstore

registreren

Stap 2

Maak je profiel aan en upload een foto van jezelf

maten

Stap 3

Meet je omvang- en lengte maten op in centimeters, en voer ze per onderdeel in.