Maattabel kleding dames

Hoe kan ik het beste de juiste maattabel kleding voor dames vinden?

Voor veel dames is winkelen een grote hobby. Zowel online op webshops als offline in fysieke winkels houden vrouwen van shoppen. En eigenlijk heeft een vrouw nooit genoeg kleding. Ook niet gek natuurlijk met zoveel keus. Broeken, jeans, rokjes, jurken, topjes, truien, vesten en noem maar op. Maar al deze verschillende soorten kledingstukken maken het vinden van de juiste maat niet erg makkelijk.

MySize app installeren

Door MySize app te gebruiken levert het zoeken van de juiste maat voortaan geen problemen meer op. Het enige wat je hoeft te doen is MySize app downloaden, vervolgens installeer je de app op je mobiel. Als je dit hebt gedaan is de app klaar voor gebruik en kan je beginnen met het opmeten en invoeren van al je maten.

Damesmaten opmeten

Met al die verschillende kledingstukken is het misschien lastig om te bedenken wat je allemaal moet opmeten. Daarom staat op deze pagina een voorbeeld met daarop alles wat je moet weten over het opmeten van het lichaam voor dames.

Maattabel kleding dames

Heb je al je maten ingevoerd die je nodig hebt? Dan linkt MySize app jouw ingevoerde maten aan de maattabel van de winkel waar jij gaat shoppen. Het linken van je maten aan een maattabel werkt zowel bij online winkels als bij fysieke winkels. Zo koop je dus nooit meer de verkeerde maat!

Verschillende kledingmaten

MySize app werkt niet alleen voor Nederlands kledingmaten. Ook webshops en fysieke winkels met buitenlandse kledingmaten kunnen worden gekoppeld aan MySize app.

Cadeautje kopen?

Heb je binnenkort een verjaardag van je moeder of een goede vriendin? Een kledingstuk cadeau geven is erg leuk en praktisch. Met MySize app heb je niet meer het probleem dat je de juiste maat niet weet. Voer de maten van de desbetreffende persoon in en koop in één keer het juiste cadeau in de juiste maat!

 

Lees hier meer over de app

appstore1

Stap 1

Download de App GRATIS in de Appstore

registreren

Stap 2

Maak je profiel aan en upload een foto van jezelf

maten

Stap 3

Meet je omvang- en lengte maten op in centimeters, en voer ze per onderdeel in.