Maattabel kinderen

Hoe kan ik het beste de juiste maattabel voor kinderen vinden?

De juiste maten voor je kinderen vinden, is geen gemakkelijke opgave. Niet alleen verschillen de maattabellen vaak per winkel, kinderen groeien ook nog eens razend snel. Hadden ze vorige maand nog kledingmaat 134, deze maand passen ze ineens alweer in maat 146!

Maattabel kinderen

Het is natuurlijk al lastig genoeg om kleding te vinden die jij én je kind allebei leuk vinden. Maar het is nog lastiger om leuke kleding te vinden, die ook nog eens de juiste maat heeft. Daarom helpt MySize app graag een handje. Het enige wat je hoeft te doen is de maten van je kind opmeten, en invoeren in de MySize app. MySize app koppelt vervolgens de maten aan de maattabel  van de winkel waar jij gaat winkelen.

Online shoppen

Maar niet alleen shoppen in winkels wordt makkelijker, MySize app maakt online shoppen voor je kinderen ook leuker. Doordat je de juiste kledingmaten van je kinderen al hebt ingevoerd, hoef je alleen maar te kijken naar welke kleding je leuk vindt. De kledingmaat weet je immers al! Hiermee bespaar je veel tijd die je anders zou moeten gebruiken voor het retourneren en opnieuw bestellen van een andere kledingmaat.
Met de juiste kledingmaten bij de hand, koppel je zo de gegevens aan een webshop. De maattabel laat dan zien welke kledingmaat je kind moet hebben.

Regelmatig checken

Het is wel belangrijk om de maten up to date te houden. Want als je kind alweer een paar centimeter is gegroeid, maar jij nog de oude maten in MySize app hebt staan, kom je straks ineens met een korte in plaats van lange broek thuis. MySize app heeft hiervoor een reminder, die je zo vaak kan instellen als je zelf wilt. Zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan!

 

Lees hier meer over de app

appstore1

Stap 1

Download de App GRATIS in de Appstore

registreren

Stap 2

Maak je profiel aan en upload een foto van jezelf

maten

Stap 3

Meet je omvang- en lengte maten op in centimeters, en voer ze per onderdeel in.