Maattabel heren

Hoe kan ik het beste de juiste maattabel voor heren vinden?

Winkelen is voor mannen vaak geen hobby. Winkel in, winkel uit en dan ook nog al die kleding passen. Dat moet toch makkelijker kunnen? Dat vindt MySize app ook, en daarom helpen wij mannelijk Nederland graag een handje.

MySize app installeren

Door MySize app te gebruiken levert het zoeken van de juiste maat voortaan geen problemen meer op. Het enige wat je hoeft te doen is MySize app downloaden, vervolgens installeer je de app op je mobiel. Als je dit hebt gedaan is de app klaar voor gebruik en kan je beginnen met het opmeten en invoeren van al je maten.

Herenmaten opmeten

Weet je niet goed welke lichaamsdelen je op moet meten en hoe je dit moet doen? Op deze pagina staat alles wat je moet weten over het opmeten van het lichaam voor heren.

Maattabel heren

Heb je al je maten ingevoerd die je nodig hebt? Dan linkt MySize app jouw ingevoerde maten aan de maattabel van de winkel waar jij je kleding gaat kopen. Het linken van je maten aan een maattabel werkt zowel bij online winkels als bij fysieke winkels. Zo koop je dus nooit meer de verkeerde maat!

Geen zin in winkelen?

Ook wanneer je helemaal geen zin hebt om te winkelen, maar je toch kleding nodig hebt is MySize app heel handig in gebruik. Geef je ingevoerde maten bijvoorbeeld door aan je moeder of je vriendin, zo kan zij leuke en passende kleding voor je uitzoeken. Kan jij je ondertussen bezig houden met zaken die je écht leuk vindt.

 

Lees hier meer over de app

appstore1

Stap 1

Download de App GRATIS in de Appstore

registreren

Stap 2

Maak je profiel aan en upload een foto van jezelf

maten

Stap 3

Meet je omvang- en lengte maten op in centimeters, en voer ze per onderdeel in.