Maattabel dames

Hoe kan ik het beste de juiste maattabel voor dames vinden?

Voor dames zijn er vele verschillende soorten kledingstukken waar je uit kan kiezen. Broeken, jeans, rokjes, jurken, topjes, truien, vesten en noem maar op. Al deze verschillende soorten kledingstukken maken het vinden van de juiste maat niet erg makkelijk.

MySize app installeren

Door MySize app te gebruiken levert het zoeken van de juiste maat voortaan geen problemen meer op. Het enige wat je hoeft te doen is MySize app downloaden, vervolgens installeer je de app op je mobiel. Als je dit hebt gedaan is de app klaar voor gebruik en kan je beginnen met het opmeten en invoeren van al je maten.

Damesmaten opmeten

Weet je niet goed welke lichaamsdelen je op moet meten en hoe je dit moet doen? Op deze pagina staat alles wat je moet weten over het opmeten van het lichaam voor dames.

Maattabel dames

Heb je al je maten ingevoerd die je nodig hebt? Dan linkt MySize app jouw ingevoerde maten aan de maattabel van de winkel waar jij gaat shoppen. Het linken van je maten aan een maattabel werkt zowel bij online winkels als bij fysieke winkels. Zo koop je dus nooit meer de verkeerde maat!

Cadeautje kopen?

Ook wanneer je een cadeautje wilt kopen voor bijvoorbeeld je moeder of een goede vriendin, is de MySize app erg handig in gebruik. Een kledingstuk cadeau geven is namelijk niet alleen erg leuk, maar ook nog eens heel praktisch. Voer de maten van de desbetreffende persoon in en koop in één keer het juiste cadeau in de juiste maat!

 

Lees hier meer over de app

appstore1

Stap 1

Download de App GRATIS in de Appstore

registreren

Stap 2

Maak je profiel aan en upload een foto van jezelf

maten

Stap 3

Meet je omvang- en lengte maten op in centimeters, en voer ze per onderdeel in.