Maattabel broeken

Is er één maattabel voor alle broeken?

Nee, helaas niet. Er zijn veel verschillende soorten broeken die elk hun eigen maat hanteren. Daarnaast verschillen de maattabellen van broeken meestal ook nog per winkel en per geslacht. Erg lastig natuurlijk wanneer je op zoek bent naar een leuke broek in de juiste maat.

MySize app

Met MySize app heb je geen last meer van dit probleem. Je kan namelijk eenmalig je maten opmeten, en opslaan in de MySize app. Wanneer je dan een broek gaat kopen, koppel je de gegevens van MySize app heel gemakkelijk aan de maattabel van de winkel die jij wilt. Zo heb je altijd in één keer de juiste broekmaat.

Online winkelen

Natuurlijk werkt MySize app niet alleen wanneer je in fysieke winkels een broek gaat kopen. Ook tijdens het online shoppen is MySize app erg handig in gebruik. Als je je maten hebt ingevoerd, koppel je zo de gegevens aan de maattabel van de webshop waar jij een broek wilt kopen. Zo bestel je nooit meer een broek in de verkeerde maat!

Kinderen

Ook voor kinderen zijn er veel verschillende broeken met elk een eigen maattabel. Dit kan heel vervelend zijn, bijvoorbeeld wanneer je kind even geen zin heeft in broeken passen, maar er wel eentje moet hebben. In MySize app kan je alle maten van meerdere personen opslaan, dus ook van je kind of kinderen. Zo heb je altijd de maten bij de hand, handig voor wanneer je een leuke broek voor ze ziet.

Regelmatig checken

Kinderen groeien natuurlijk als kool. Daarom is het wel handig om regelmatig te checken of de maten nog juist zijn. Zo voorkom je vervelende verrassingen, zoals bijvoorbeeld een te korte broek.

Lees hier meer over de app

appstore1

Stap 1

Download de App GRATIS in de Appstore

registreren

Stap 2

Maak je profiel aan en upload een foto van jezelf

maten

Stap 3

Meet je omvang- en lengte maten op in centimeters, en voer ze per onderdeel in.