Kostenbesparing webshop

Hoe kan een webshop makkelijk kosten besparen?

Er zijn verschillende manieren waarop een webshop kan besparen op zijn kosten. De ene manier is natuurlijk makkelijker dan de andere manier. Door klanten van een webshop MySize app te laten gebruiken, realiseer je heel simpel een kostenbesparing voor jouw webshop.

Meerdere maten bestellen

Wanneer een klant online aan het winkelen is, komt het vaak voor dat hij of zij één kledingstuk in verschillende maten besteld. Dit betekent dus dat de klant in ieder geval één van de kledingstukken weer retourneert naar de webshop. Voor een klant is dit natuurlijk erg logisch, maar voor een webshop zijn al die retouren vervelend.

Kostenbesparing webshop

Retouren kosten namelijk erg veel tijd en geld voor een webshop. Zonde natuurlijk, want eigenlijk zijn al die retouren van verkeerde maten helemaal niet nodig.

MySize app

Daarom is het van belang voor webshops om het aantal retouren zoveel mogelijk te verlagen. Met de MySize app heeft de klant altijd de juiste maten bij de hand tijdens het online shoppen. Hierdoor hoeft hij of zij een kledingstuk slechts in één maat te bestellen, in plaats van meerdere maten bestellen van hetzelfde kledingstuk. Zo krijgt een webshop alleen nog maar kleding retour, die niet aan de wensen voldoet van de klant (maar die wel past).

Hoe het werkt

Om de MySize app te gebruiken moet je hem eerst even downloaden. Vervolgens meet je al je maten op, en voer je deze in MySize app in. Handig voor een webshop én voor de consument.

 

Lees hier meer over de app

appstore1

Stap 1

Download de App GRATIS in de Appstore

registreren

Stap 2

Maak je profiel aan en upload een foto van jezelf

maten

Stap 3

Meet je omvang- en lengte maten op in centimeters, en voer ze per onderdeel in.