Kledingmaten

Hoe kan ik het beste de juiste kledingmaten bepalen?

Heel simpel, door MySize app te gebruiken! Met MySize app vind je namelijk altijd de juiste kledingmaten. Het enige wat je hoeft te doen is MySize app downloaden, vervolgens installeer je de app op je mobiel. Als je dit hebt gedaan is de app klaar voor gebruik en kan je meteen beginnen met het opmeten en invoeren van al je maten.

Online winkelen

Ook wanneer je online gaat winkelen kom je niet meer voor vervelende verrassingen te staan met Mysize app. Want wanneer je eenmaal al je maten hebt ingevoerd, kan je heel gemakkelijk MySize app koppelen aan de webshop die jij wilt. Zo voorkom je dat je al je bestelde kleding weer moet retourneren.

Cadeautje kopen?

In de MySize app kan je niet alleen je eigen kledingmaten opslaan, maar ook de kledingmaten van anderen. Sla bijvoorbeeld de maten van je kinderen, man, vrouw of andere familieleden op. Zo kan je altijd een leuk en nuttig cadeautje voor ze kopen wanneer ze jarig zijn. En nu hoef je een keer niet met het gekochte shirt terug naar de winkel, omdat het toch niet helemaal de juiste maat blijkt te zijn.

Voorbeeld nodig

Wil je nog meer weten over hoe je het beste je kledingmaten kan meten? Het voorbeeld voor vrouwen vind je hier, en voor mannen klik je hier.

 

Lees hier meer over de app

appstore1

Stap 1

Download de App GRATIS in de Appstore

registreren

Stap 2

Maak je profiel aan en upload een foto van jezelf

maten

Stap 3

Meet je omvang- en lengte maten op in centimeters, en voer ze per onderdeel in.