Kledingmaten kinderen

Hoe kan ik het beste de kledingmaten van mijn kinderen berekenen?

Met de MySize app sla je niet alleen je eigen maten makkelijk op, maar ook die van je kinderen. Zo hoeven je kinderen niet meer mee naar de winkel om te shoppen wanneer ze hier geen zin in hebben. Kunnen ze lekker spelen terwijl jij in alle rust de kleding voor ze uitzoekt.

Even in de pauze winkelen voor je kinderen? Met de MySize app heb je altijd de juiste kledingmaten bij de hand!

Online shoppen

Maar niet alleen shoppen in winkels wordt makkelijker, MySize app maakt online shoppen voor je kinderen ook leuker. Doordat je de juiste kledingmaten van je kinderen al hebt ingevoerd, hoef je alleen maar te kijken naar welke kleding je leuk vindt. De kledingmaat weet je immers al! Hiermee bespaar je veel tijd die je anders zou moeten gebruiken voor het retourneren en opnieuw bestellen van een andere kledingmaat.

Met de juiste kledingmaten bij de hand, koppel je zo de gegevens aan een webshop. De maattabel laat dan zien welke kledingmaat je kind moet hebben.

Regelmatig checken

Kinderen groeien natuurlijk wel snel, daarom is het goed om regelmatig de maten van de kinderen te checken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en bestel je altijd de juiste kledingmaat. Omdat wij begrijpen dat je dit niet altijd kan onthouden, geeft MySize app elke 4 maand een reminder om de maten up to date te houden. Groeien je kinderen zo snel, en heb je vaker een reminder nodig? Dat kan! Je kan de reminder bijvoorbeeld ook instellen op elke maand, of elke 2 of 3 maanden.

 

Lees hier meer over de app

appstore1

Stap 1

Download de App GRATIS in de Appstore

registreren

Stap 2

Maak je profiel aan en upload een foto van jezelf

maten

Stap 3

Meet je omvang- en lengte maten op in centimeters, en voer ze per onderdeel in.