Jeans maattabel

Hoe kan ik het beste de juiste maattabel voor jeans vinden?

Een jeans aanschaffen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Want wanneer je een goede en comfortabele jeans hebt weten te vinden, gaat hij ook jaren mee.

Jeans maattabel

Het vinden van de juiste jeans in de juiste maat kan echter een probleem zijn. De maattabel van een jeans bestaat namelijk vaak uit 2 maten: de lengtemaat en de breedtemaat. Om de perfecte pasvorm te vinden is het van belang dat beide maten goed aansluiten op je lichaam.

MySize app

Wanneer je MySize app gebruikt, is het vinden van de juiste jeans maattabel voortaan zo gepiept. Het enige wat je hoeft te doen is je maten opmeten en invoeren in MySize app. Vervolgens koppelt MySize app deze gegevens aan de jeans maattabel van de winkel die jij graag wilt.

Maar welke delen van het lichaam moet je nou precies opmeten?

Allereerst meet je je heupomvang, dit doe je door met een meetlint het breedste gedeelte van je heupen te meten. Daarna meet je de lengte van je benen vanaf de kop van de heup tot en met de enkel. Verder kan het voor de juiste jeansmaten handig zijn om de omvang van de bovenbenen en de kuiten te meten. De bovenbenen begin je ongeveer 4 centimeter onder de bilplooi te meten. De kuiten meet je vanaf de grootste omvang van de kuit.

Online jeans aanschaffen

Wanneer je MySize app gebruikt kan je ook heel gemakkelijk online jeans kopen. Je koppelt de ingevoerde gegevens aan de jeans maattabel van de webshop die jij wilt, en MySize app vertelt je vervolgens welke maat je moet aanschaffen.

Lees hier meer over de app

appstore1

Stap 1

Download de App GRATIS in de Appstore

registreren

Stap 2

Maak je profiel aan en upload een foto van jezelf

maten

Stap 3

Meet je omvang- en lengte maten op in centimeters, en voer ze per onderdeel in.