Besparen op retouren

Hoe kan ik het beste besparen op retouren?

MySize app is niet alleen een uitkomst voor het winkelend publiek, het heeft ook voor webshops gunstige voordelen. Door het gebruik van MySize app bestelt een klant namelijk nooit meer een verkeerde maat. Dat is natuurlijk erg handig wanneer je wilt besparen op retouren.

Meerdere maten bestellen

Wanneer een klant online aan het winkelen is, bestelt hij vaak niet één maat van een kledingstuk. Want stel dat het niet past, dan moet de klant het product weer retourneren en een nieuwe bestellen. Dan is het natuurlijk veel handiger om gelijk meerdere maten te bestellen van een product. Zo is de kans groter dat de juiste maat er bij zit. Voor een klant is dit natuurlijk erg logisch, maar voor een webshop zijn al die retouren vervelend.

Besparen op retouren

Retouren kosten erg veel tijd en geld voor een webshop. En dat terwijl webshops weinig of geen geld vragen voor het retourneren van hun producten. Daarom is het van groot belang voor een webshop om te besparen op retouren.

MySize app

Met de MySize app heeft de klant altijd de juiste maten bij de hand tijdens het online shoppen. Hierdoor hoeft hij of zij een kledingstuk slechts in één maat te bestellen, in plaats van meerdere maten bestellen van hetzelfde kledingstuk. Zo krijgt een webshop alleen nog maar kleding retour, die niet aan de wensen voldoet van de klant (maar die wel past).

 

Lees hier meer over de app

appstore1

Stap 1

Download de App GRATIS in de Appstore

registreren

Stap 2

Maak je profiel aan en upload een foto van jezelf

maten

Stap 3

Meet je omvang- en lengte maten op in centimeters, en voer ze per onderdeel in.